Du som förälder

Som förälder är du den viktigaste personen i ditt barns liv. Därför är du viktig för oss.

Vi vill gärna ha en öppen och tillitsfull relation med dig. Du är alltid välkommen med dina frågor och synpunkter på vår verksamhet.

På Traktörsgatans förskola värnar vi om den dagliga kontakten. Hos oss får du ett personligt bemötande, både när du hämtar och lämnar ditt barn. Då kan vi prata om vad ditt barn har gjort under dagen. Vi har även kontakt via informationsbrev. Varje termin bjuder vi in alla föräldrar till drop-in fika. Vi firar även traditioner tillsammans, som till exempel lucia. Vi ser gärna att du kommer och besöker oss. Alla föräldrar är välkomna att delta i förskolans verksamhet när som helst.