Om oss

På Traktörsgatans förskola arbetar vi med ledorden glädje, trygghet och gemenskap.

Vår förskola ligger i stadsdelen Högaborg i södra Helsingborg. Vi har totalt 40 barn som är uppdelade på två avdelningar som ligger i två olika hus. Hos oss får barnen lära sig att utveckla sitt språk, både på svenska och på sitt modersmål. Vi arbetar aktivt med att utveckla varje barns lärande genom ett projektinriktat arbetssätt. Matematik, språk, naturkunskap och teknik är dagliga inslag i vår verksamhet.

Varje dag blir barnen serverade god och näringsrik mat eftersom vi har en egen kokerska. För de barn som inte äter kött finns alltid ett vegetariskt alternativ. Ditt barns välmående är viktigt för oss, därför satsar vi på att ge barnen god hälsa och en sund livsstil.

Vår förskola präglas av omtanke, värme och glädje. Föräldrar och barn möts alltid av engagerad och kompetent personal. Det gör vår förskola till ett värdefullt komplement till hemmet. Vi är mycket stolta över den fina relation som råder mellan föräldrar, personal och barn.